Tot mai des, pielea uscată ne deranjează, dă un aspect îmbatranit pieli, inestetic. De cele mai multe ori, cauza este săpunul sau gelul de dus nepotrivit.
Produsele Aromaterre pentru corp au la bază unturi și uleiuri hrănitoare, combinate astfel încât pielea să rămână catifelată și hidratată în profunzime.
Produsele noastre de baie au minim 80% ulei hrănitor de măsline și sunt parfumate cu ulei esențial sau arome naturale care vor transforma un duș într-o sesiune de aromaterapie.

 • Creme și Unturi de corp

  Creme și Unturi de corp (14)

  Cu o textură aerată și pufoasă, intens hidratant, untul de corp e potrivit pentru toate tipurile de piele și poate fi folosit atât pentru mâini cât și pentru corp. Intens hidratant datorită untului de shea și de cacao, îmbogatite cu vitamina E, lasă pielea catifelată mult timp. Produs 100% natural!
 • Deodorant

  Deodorant (5)

  Deodorantele sunt cele mai utilizate produse de îngrijire pentru a combate mirosul neplăcut al transpirației! Produsele Aromaterre au la bază piatra de alaun care acționează ca regulator al transpirației fără să blocheze porii. Bicarbonatul de sodiu din compoziție oprește înmulțirea bacteriilor care cauzează mirosurile neplăcute. Intens hidratant pentru piele datorită uleiului de cocos și de cacao, asigură protecție pentru întreaga zi. Deodorantele naturale sunt o alternativa sănătoasă în lupta cu transpirația.
 • Exfoliant pentru corp

  Exfoliant pentru corp (8)

  Pielea noastră are nevoie de puțin mai multă grijă și atenție, produsele exfoliante pentru corp sunt soluția ideală. Creat cu scopul de a exfolia și curăța, acest tratament eficient pentru corp este o soluție excelentă pentru menținerea aspectului sănătos și frumos al pielii. Încheie tratamentul cu o cremă nutritivă pentru a avea o piele hidratată și catifelată.
 • Gel de duș

  Gel de duș (14)

  Produsele noastre de baie au minim 80% ulei hrănitor de măsline și sunt parfumate cu ulei esențial sau arome naturale care vor transforma un duș într-o sesiune de aromaterapie.
 • Repelent insecte

  Repelent insecte (3)

  Pe măsură ce vremea caldă ajunge și la noi, numărul mușcăturilor și înțepăturilor de insecte crește. Mai mult decât o simplă supărare, mușcaturile de insecte pot răspândi și diverse boli. Repelentul pentru insecte 100% natural pe bază de apă florală de lavandă sau busuioc. Conține un amestec de uleiuri esențiale care hrănesc și protejează pielea împotriva căpușelor, țânțarilor și a altor insecte.
 • Săpun lichid

  Săpun lichid (8)

  Săpun lichid 100% natural! Este hidratant, cremos si delicat cu pielea. Conține doar ulei de măsline intens hidratant și ulei de cocos pentru o spumă bogată, parfumat cu ulei esențial. Ideal pentru întreaga familie!
 • Săpun solid

  Săpun solid (11)

  Săpunurile noastre sunt produse prin metoda la rece care păstrează proprietățile ingredientelor active și a uleiului esențial. Acestea au nevoie de cel puțin cinci săptămâni pentru maturare (întărire) înainte de a fi folosite.